Healing and Meditation Sessions - through the teaching of Bruno Gröning

ALBANIAN SITE
„Duaje Jetën – Zoten! 
Zoti është kudo. “ 

(Bruno Gröning 04/12/1958)


Bruno Gröning:

 • • „Ndihem i detyruar ta pastroj njeriun. “(22/09/1950) 

 • • „Unë i mësoj njerëzve cdo gjë që con cdonjeri në rrugën e Zotin me anë të mesimit të Krishtit; dhe këtë duhet ta zbatojmë. “ (data e pacaktuar)

 • • „Kjo ka të bëjë me të vërtetën, dhe t’ia rrëfesh të vërtetën njerëzve;  t’i bësh të ditur njërëzve cfarë është e vërteta dhe si e ka përcatuar  Zoti jetën (…) për njeriun.  “ (18/01/1959)

 • • „Është shumë e nevojshme t’ju them juve vetëm të vërtetën shumë e shumë herë, dhe t’ju tregoj juve vetëm atë cilën ju mund të zbuloni sit ë vërtet në veten tuaj. Por tani ju duhet të bindeni për këtë. “ (04/12/1958) 

 • • „Unë nuk forcoj njeri, Unë le cdonjeri të lirë për cdo gjë dhe thjesht I këshilloj përsëri ata që të binden vetë për cdo gjë. “  (26/12/1958)

 • • „Ju lutem, mos jini mendjelehtë !(…) nuk keni pse të besoni cfarë ju them (…) por është një detyrë qe ju keni: të bindeni vetë për të! “  (05/10/1958)

 • • „A e besoni, une jam ketu vetëm për t’ju përkëdhelur ju te gjithe,(…) t’ju ledhatoj, t’ju përqafoj? Unë besoj se është më mire të them  hapur të vërtetën për njerëzit që kanë shpërdoruar jetën e tyre këtu. “ (05/10/1958)

 • • „E kam përsëritur kaq here (…), dhe përsëri Unë vetëm mund të theksoj: është e nevojshme, miq! (…) Ua them juve cdo vit, për aq sa mund të jem këtu, derisa cdokush ta ketë kuptuar, derisa individi t’I bindet asaj qe duhet t’I bindet dhe derisa ai të ndjekë Atë të cilin të gjithë ne duhet të ndjekim herët a vonë,” (03/10/1958)

 • • „Kur do të ndalojë njëherë e mirë nevoja dhe misteri ? Kur do të reduktohet ushtria e sëmundjes? (…) me siguri asnjëherë, të dashur miq, për aq kohë njerëzit të vazhdojnë kështu.(…) Duhet që të kthehen, ata vërtet duhet që të jenë kjo gjë… dhe gjithashtu të bëjnë cdo gjë që Zoti ka përcaktuar për ta per, jo ndryshe, ata duhet të bëhen të lidhur me Zotin. Ata duhet të vijnë në udhëheqjen hyjnore, pa të cilen nuk ka jetë.” (05/10/1958)

 • • „Zoti është ati ynë, krijuesi I tokës tonë! (31/08/1950); “  Zoti është jeta. Dashuria është Zoti.  Dhe ai e bëri të qartë:

 • • „Të gjithë ne varemi nga Zoti. Pa zotin nuk ka jetë, sepse Zoti është jeta vetë! “ (05/10/1958)

 • • „Zoti është gjithcka për ne, dhe cfare jemi ne pa Të? Ua them me të ërtetë: asgjë! 

 • •     „Duaje Jetën – Zotin! Zoti është kudo. “ (04/12/1958)
Website Builder provided by Vistaprint