Healing and Meditation Sessions - through the teaching of Bruno Gröning


Genezings

Marianne Westra
Gemeenschap Goes, Nederland
Oktober 2017

Genezing van moedervlek

Vanaf maart 2007 tot augustus 2017 was ik in de Bruno Gröning Vriendenkring, waar ik de bijeenkomsten bezocht en actief meewerkte in verschillende taken.

Al heel lang had ik op mijn rug een dikke moedervlek van bijna 1 cm in doorsnee en ongeveer 1 mm dik. Ik vond dat best vervelend, omdat het niet mooi was, vooral natuurlijk wanneer het 's zomers te zien wanneer ik  mijn bikini aan had. Deze zomer (ik denk dat het begin juli was) viel het mij op dat de moedervlek groter geworden was en ook nog donkerder van kleur. Hij was ook dikker: wel 1,5 tot 2 mm. Dat vond ik wel heel vervelend, omdat we begin september met vakantie zouden en veel aan het strand zouden zijn. Eigenlijk zou ik ermee naar de dokter moeten om het te laten wegsnijden. Daar had ik weinig zin in, ik ga sowieso al niet graag naar de dokter. 

Opeens kwam ik op de gedachte dat ik toch eerst Bruno Gröning zou kunnen vragen om hulp. Dat deed ik en ik plakte er ook een fotootje van Bruno op. Ik kon het niet laten om af en toe even aan de moedervlek te krabben, en dan vielen er vaak een paar korstjes af. Een tijdje later voelde ik dat ik het buitenste randje er al bijna had afgekrabd. Dat gaf goede moed, maar ik moest wel een beetje voorzichtig zijn, omdat het ook wel eens ging bloeden. Ik wist dat je met een bloedende of veranderende moedervlek naar de dokter moest gaan, maar dat bloeden kwam van het krabben en de rest nam ik niet aan. Het fotootje zat er gedurende ongeveer 6 à 8 weken meestal op, maar soms ook een paar dagen niet. Na verloop van tijd en af en toe peuteren voelde ik dat de moedervlek al bijna weg was. En vlak voor onze vakantie peuterde ik het laatste stukje eraf. Tot mijn grote vreugde zat er in de vakantie geen moedervlek meer en pas na de vakantie keek ik in de spiegel: er was niets meer te zien op de plek waar de moedervlek gezeten had. Ik was heel erg blij en opgelucht dat deze lelijke plek verdwenen was. Ik dank God en Bruno Gröning voor deze mooie genezing. 

Dit was de eerste genezing in gemeenschap Goes en Middelburg sinds wij half augustus de Bruno Gröning Vriendenkring hebben verlaten. 


Website Builder provided by  Vistaprint