through the teaching of Bruno Gröning - Company Message


Genezings

Genezingsberichten.

Marianne Westra
Gemeenschap Goes, Nederland
Oktober 2017

Genezing van moedervlek

Vanaf maart 2007 tot augustus 2017 was ik in de Bruno Gröning Vriendenkring, waar ik de bijeenkomsten bezocht en actief meewerkte in verschillende taken.

Al heel lang had ik op mijn rug een dikke moedervlek van bijna 1 cm in doorsnee en ongeveer 1 mm dik. Ik vond dat best vervelend, omdat het niet mooi was, vooral natuurlijk wanneer het 's zomers te zien wanneer ik  mijn bikini aan had. Deze zomer (ik denk dat het begin juli was) viel het mij op dat de moedervlek groter geworden was en ook nog donkerder van kleur. Hij was ook dikker: wel 1,5 tot 2 mm. Dat vond ik wel heel vervelend, omdat we begin september met vakantie zouden en veel aan het strand zouden zijn. Eigenlijk zou ik ermee naar de dokter moeten om het te laten wegsnijden. Daar had ik weinig zin in, ik ga sowieso al niet graag naar de dokter. 

Opeens kwam ik op de gedachte dat ik toch eerst Bruno Gröning zou kunnen vragen om hulp. Dat deed ik en ik plakte er ook een fotootje van Bruno op. Ik kon het niet laten om af en toe even aan de moedervlek te krabben, en dan vielen er vaak een paar korstjes af. Een tijdje later voelde ik dat ik het buitenste randje er al bijna had afgekrabd. Dat gaf goede moed, maar ik moest wel een beetje voorzichtig zijn, omdat het ook wel eens ging bloeden. Ik wist dat je met een bloedende of veranderende moedervlek naar de dokter moest gaan, maar dat bloeden kwam van het krabben en de rest nam ik niet aan. Het fotootje zat er gedurende ongeveer 6 à 8 weken meestal op, maar soms ook een paar dagen niet. Na verloop van tijd en af en toe peuteren voelde ik dat de moedervlek al bijna weg was. En vlak voor onze vakantie peuterde ik het laatste stukje eraf. Tot mijn grote vreugde zat er in de vakantie geen moedervlek meer en pas na de vakantie keek ik in de spiegel: er was niets meer te zien op de plek waar de moedervlek gezeten had. Ik was heel erg blij en opgelucht dat deze lelijke plek verdwenen was. Ik dank God en Bruno Gröning voor deze mooie genezing. 

Käthe Postema
Gemeenschap Middelburg, Nederland
maart 2005

Succesbericht: Storing suikerstofwisseling
Angst voor erfelijke belasting


I. Belasting

1. In 1979 kreeg ik af en toe heel erge pijn rechts in de bovenbuik, zo erg zelfs dat ik moest gaan liggen. In de loop der jaren is die pijn verdwenen. Maar sinds 1994 had ik na het eten van suikerhoudende voedingsmiddelen last van gistingen in de buik. Dat uitte zich in een opgezette buik en veel gasvorming waarbij het gevoel ontstond of deze gasbellen in de buik uit elkaar knapten. Vooral ’s avonds was de buik erg opgezet. De gasbellen waren er altijd als ik suikerhoudende producten had gegeten.
In datzelfde jaar ben ik bij een natuurgenezer geweest. Hij constateerde, via meting van de meridianen d.m.v. elektro acupunctuur, dat de lever, pancreas en de ontgiftingspunten niet optimaal functioneerden.
Hij raadde mij aan geen suiker meer te eten en gaf me een lijstje met andere voedingsmiddelen die bovengenoemde punten ook belastten ( pinda’s, zwarte thee, koffie, varkensvlees ).

2. Ik kreeg toen de angst dat ik op dezelfde manier belast was als mijn moeder en grootmoeder. Deze zijn allebei overleden aan een leverkwaal.
Ik heb me heel strikt gehouden aan de voedingsrichtlijnen van de arts en al spoedig verdwenen de klachten. Na een paar maanden reeds bleek bij metingen van de meridianen dat de lever, pancreas en ontgiftingspunten nu goed functioneerden. Als ik echter ook maar iets afweek van het dieet waren er ook afwijkingen bij de metingen. Wel viel ik 10 kg. af wat ik zelf niet zo prettig vond.
Ik heb geen medicijnen gekregen, maar wel heb ik me altijd zeer streng aan de voedingsrichtlijnen gehouden.
Twee jaar voor de inleiding bleek bij controle dat de lever, pancreas en ontgiftingspunten wel, maar de dikke darm nu helaas niet goed functioneerde. Het dieet werd echter niet aangepast en ik kreeg geen speciale medicijnen hiervoor.


II. Hoe kwam ik tot de leer?

Begin 2002 hoorde ik van een vriendin over de leer van Bruno Gröning. Ik kreeg van haar het inleidingboekje te lezen. De leer sprak me erg aan, maar ik was in die tijd bezig met (Karuna) Reiki, eeuwig helend licht en kinesiologie en ik besloot eerst dat verder te onderzoeken. Eind 2002 was ik bij die vriendin, zij had Regelungen in de schouder. Ik legde mijn hand op haar schouder en vroeg in gedachten Bruno er bij te zijn. Op dat moment voelde ik heel sterk zijn aanwezigheid. Ik ben toen naar de eerstvolgende bijeenkomst meegegaan.
Direct daarna ben ik met Reiki e.d. gestopt.

III. Genezing

1. In december 2002 werd ik dus ingeleid in de leer van Bruno Gröning en heb sindsdien altijd de bijeenkomsten bezocht en ook thuis regelmatig ingesteld. Enkele weken later kreeg ik gedurende een halve dag heel erge Regelungen. Ik werd ’s morgens wakker en toen ik mijn hoofd bewoog, werd ik vreselijk misselijk en duizelig. Ik bleef doodstil liggen. Ik kan me niet meer herinneren of ik toen heb ingesteld. Wel ben ik na ca. anderhalf uur heel voorzichtig opgestaan en heb de gemeenschapsleidster gebeld, we hebben samen ingesteld en hierdoor knapte ik iets op. Diezelfde ochtend kwamen een paar vriendinnen van de gemeenschap op bezoek en hebben we samen ingesteld. De Regelungen verdwenen toen helemaal.
In de loop van februari 2003 kreeg ik vreselijke trek in zoetigheid. De gemeenschapsleidster zei tegen mij: “pak je genezing”. Ik heb toen meteen een koekje genomen en ook daarna ben ik zonder angst alles gaan eten wat eerder door de arts was afgeraden. Wel kreeg ik na ongeveer 2 dagen een zwarte tong. Ik herinnerde me toen dat de arts eens gezegd had dat als iemand een zwarte tong krijgt dat “niet best” is. Ik heb die gedachte niet aangenomen en heel bewust aan Regelungen gedacht. Ik dacht: “nu wordt alles weggeregeld”. Ik ben gewoon doorgegaan met het eten van die dingen waar ik trek in had maar die eigenlijk verboden waren. Na ca. een week had mijn tong weer een normale kleur.
Na het eten van zoetigheid heb ik geen last meer van een opgezette buik. Ook gasvorming is niet meer voorgekomen. Ik ben 10 kg aangekomen en ben daar heel blij mee. Ik eet alles waar ik trek in heb.
Ik voel me veel energieker en ben minder gauw moe dan toen ik het dieet volgde, ik vergeet zelfs wel eens gezonde dingen b.v. fruit te eten. Het is heerlijk dat ik geen speciaal eten en drinken meer mee hoef te nemen als ik b.v. op vakantie ga, dat ik bij anderen alles kan eten wat ze aanbieden en dat bij het bijwonen van congressen ik ook gewoon aan de maaltijden kan deelnemen.

2. Ook de angst dat ik dezelfde belasting zou hebben als mijn moeder en grootmoeder is tegelijkertijd helemaal verdwenen. Dit is een hele bevrijding voor me.
Heel af en toe heb ik nog pijn in rechterbovenbuik, zoals in 1979. Ik kan dit heel goed als Regelung zien.
Bij nacontrole in maart 2005 bleek dat lever, pancreas, ontgiftingspunten en ook de dikke darm allen goed functioneerden.
Ik had de arts verteld dat ik bezig was met genezing langs geestelijke weg, hij zei: “het is fantastisch hoe de geestkracht werkt”.
Ik dank God en Bruno Gröning met heel mijn hart voor deze genezing.

Medisch commentaar:

Sinds 1979 had zij last van buikpijnaanvallen met chronische darmklachten en daarbij optredend gewichtsverlies met algemene malaise. Ondanks jarenlange frequente consulten bij een natuurgeneeskundig therapeut, bleven de chronische klachten, afgewisseld met tijdelijke vermindering hiervan tijdens een streng voorgeschreven dieet.
Sinds december 2002 na regelmatig Einstellen en opgetreden Regelungen waren deze klachten in ruim 2 maanden verdwenen en traden ook niet meer op na afschaffen van de door de behandelende natuurgeneeskundig therapeut voorgeschreven strenge dieetvoorschriften, terwijl tevens het destijds opgetreden gewichtsverlies normaliseerde.
Dit herstel van de decennialange enteropathie met bijbehorende klachten - korte tijd na regelmatig Einstellen volgens de Leer van Bruno Gröning - kan medisch niet verklaard worden.

Dr. A.E. Hart, arts, NederlandWebsite Builder provided by  Vistaprint